Home Η Διαδικασία Ανακύκλωσης Σαπουνιού Green Soap: Δίνοντας Νέα Ζωή στα Χρησιμοποιημένα Σαπούνια
Home Η Διαδικασία Ανακύκλωσης Σαπουνιού Green Soap: Δίνοντας Νέα Ζωή στα Χρησιμοποιημένα Σαπούνια

Η Διαδικασία Ανακύκλωσης Σαπουνιού Green Soap: Δίνοντας Νέα Ζωή στα Χρησιμοποιημένα Σαπούνια

 


Η Green Soap μετατρέπει τα χρησιμοποιημένα σαπούνια σε ολοκαίνουργιες πλάκες, μέσα από μια σχολαστική, πολλαπλών σταδίων διαδικασία που εγγυάται την ασφάλεια και την υγιεινή των τελικών προϊόντων.

 

Βήμα 1: Συλλογή και Προετοιμασία

Τα χρησιμοποιημένα σαπούνια συλλέγονται από τους συνεργάτες μας και μεταφέρονται στη μονάδα ανακύκλωσης. Εκεί, αλέθονται σε μικρά κομμάτια ("κόκκους") και περνούν από μια σχολαστική διαδικασία εξευγενισμού για την απομάκρυνση τυχόν ακαθαρσιών.

 

Βήμα 2: Αποστείρωση και Εξαγνισμός

 

Οι "κόκκοι" σαπουνιού αποστειρώνονται για την εξάλειψη τυχόν μικροβίων και στη συνέχεια περνούν από μια δεύτερη φάση εξευγενισμού για να διασφαλιστεί η απόλυτη καθαρότητά τους.

 

Βήμα 3: Κατασκευή Νέων Πλακών

 

Οι καθαροί και αποστειρωμένοι "κόκκοι" σαπουνιού χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ολοκαίνουργιων πλακών σαπουνιού, μέσω μιας ειδικής, κατοχυρωμένης μεθόδου της Cleanhands.

 

Βήμα 4: Έλεγχος Ποιότητας

 

Οι νέες πλάκες σαπουνιού υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο εργαστήριο για να διασφαλιστεί ότι πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας.

 

Βήμα 5: Κοινωνική Προσφορά

 

Οι ολοκαίνουργιες, ελεγμένες πλάκες σαπουνιού διανέμονται σε Κοινωνικά Παντοπωλεία, προσφέροντας ένα απαραίτητο είδος υγιεινής σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

 

Η Cleanhands δεσμεύεται να προσφέρει μια βιώσιμη και κοινωνικά υπεύθυνη λύση για τη διαχείριση των χρησιμοποιημένων σαπουνιών. 

 

Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

You May Also Like